• www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
  • www.lekarnice-maminky.cz
Anketa

Jak jste se dostal(a) poprvé na naše stránky?

(1409 hlasování)

60.2%
25.6%
7.2%
7.1%
Loading...

Login Form
Poradna Vedlejší kategorie ostatní dotazy Doxybene v těhotenství

Doxybene v těhotenství

Odkaz na tento příspěvek 01 říj 15

Dobrý den,
právě mi gynekolog potvrdil těhotenství. Podle UZ jsem v 5+5tt. Na přelomu 4-5 týdně jsem týden užívala antibiotika Doxybene. Gynekolog mě poslal za 14 dní na genetické testy. Prosím o radu, zda už může být plod nějak poškozen. Mám hrozný strach. Moc děkuji.

Odkaz na tento příspěvek 05 říj 15

Dobrý den,
tetracyklinová antibiotika Doxybene jsou sice kontraindikována v průběhu těhotenství, ale mají špatný vliv především na růst kostí a zubů a činnost jater. Proto bych se ve Vašem případě tolik neděsila, podávání v tak ranném stadiu, kdy se zatím tvoří buňky zárodečných listů a zakládají orgány by nemělo mít nějak špatný vliv na vývoj plodu. Genetické testy určitě doporučuji absolvovat a strach nechte stranou. S pozdravem T. Čámská.


Vyhledávání
Odkazy
Banner
Banner
Banner